palkki

KEKRI CMYK

Talonpoikaiskulttuurisäätiö järjestää 11.9 – 5.11.2017 ruokabloggareille avoimen kekri-reseptikilpailun, jossa etsitään maittavimpia tarjoiluja syksyn kekrikemuihin. Kekri on vanha suomalainen syys- ja sadonkorjuujuhla, jonka ytimen muodostavat luonnollinen vuodenkierto, hyvä ruoka sekä yhteisöllisyys. Kekrin parhaissa herkuissa maistuvat kotimaiset, satokauden mukaiset raaka-aineet, joista nautitaan yhdessä hyvässä seurassa. Kilpailuun voi laatia aterian, jonkun sen osan tai vaikkapa valikoiman naposteltavia illanistujaisiin. Resepti voi ammentaa perinteistä, mutta se voi olla myös kokeileva ja persoonallinen. Tärkeintä on, että lopputuloksessa maistuu kotimainen syksy.

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä oman kekri-reseptisi sekä annoksesta tai ateriasta otetun kuvan yhteystietojesi kera osoitteeseen jenni.luonuankoski(at)helsinki.fi otsikolla ’’Reseptikilpailu – reseptin nimi – oma nimi’’ viimeistään 5.11.2017. Lisää viestiin myös linkki kyseiseen blogikirjoitukseen ja postaa kuva instagramiin hashtagilla #kekrikemut tai #kekri. Lähetettävän reseptin sekä kuvan tulee olla kilpailuun osallistuvan omia.

VOITTAJIEN VALITSEMINEN JA PALKINNOT

Parhaimmat reseptit valitsee raati, johon kuuluvat Fazer Food Servicesin gastronomia- ja tuotekehitysjohtaja Marianne Nordblom, juontaja ja ruokakirjailija Vappu Pimiä sekä Talonpoikaiskulttuurisäätiön kekrikonkari Paula Viertola. Raadin kolme suosikkireseptiä palkitaan tunnustuspalkinnoin (1 x 300€, 1 x 200€, 1 x 100 €). Lisäksi kaikkien julkaistujen reseptien kesken arvotaan Fazer Food Servicesin tarjoama yllätys! Voittajareseptit sekä muita parhaimpia reseptejä julkaistaan kekri.fi -sivustolla. Voittajat valitaan ja julkaistaan joulukuussa. Ilmoitamme voittajille myös henkilökohtaisesti.

KEKRISTÄ KANSANJUHLA

Talonpoikaiskulttuurisäätiön Kekristä kansanjuhla -hankeen tarkoituksena on tehdä kekri taas tutuksi ympäri Suomen ja palauttaa se suomalaiseen ruokapöytään ja syksyyn uudessa kuosissa. Modernia kekriä vietetään yhteisöllisenä sadonkorjuujuhlana, joka on irtiotto arjesta ja tuo valoa syksyyn. Kekristä lisää Talonpoikaiskulttuurisäätiön kekri.fi-sivustolla (www.kekri.fi)

Lisätietoja:  
asiamies Maija Mäki maija.maki(at)tpks.fi / 050 379 7471 tai
Jenni Luonuankoski, jenni.luonuankoski(at)helsinki.fi / 041 435 99 03


Talonpoikaiskulttuurisäätiö pidättää oikeuden käyttää ja julkaista kilpailuun lähetettyjä reseptejä ja kuvia myös myöhemmin sivustoillaan, sosiaalisen median kanavissaan, mahdollisissa julkaisuissa ja painotuotteissa, yhteistyöhankkeissa sekä markkinoinnissa, kuitenkin aina tekijän nimi/lähde mainiten. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Talonpoikaiskulttuurisäätiö | PL510 | 00101 Helsinki | Puhelin: 050 379 7471 | Sähköposti: maija.maki(at)tpks.fi | tietosuojaseloste | Kotisivut: Sivustamo Oy

Ylös